forum dla uczniow pho-bos zaoczny 2008-2010
Miśki, do p.Żyszkowskiego ze 3-4 foty (z labu, zdaje się) jakiegoś jednego obiektu architektonicznego (z różnych stron), a do Kani na zajęcia aparaty cyfrowe.
Ostatnio edytowany przez Canella (2009-02-22 12:58:49)
wiewióra napisał:
Hm macie wszyscy te badania z medycyny pracy?
Ja nie mam i na ten zjazd mieć nie będę... 'Uprzejma' Pani która odebrała telefon tak mnie zdenerwowała, że brak słow. Takim to sposobem, ze względu na moje pratyki badania będę miała robione dopiero w piątek...
Canella napisał:
no, i wogle jak to w końcu z tym jest, mogę to załatwić w moim mieście?
podobno można zrobić w swoim mieście ale lepiej zadzwonic do sekretariatu i sie upewnic ( tylko musi to być przychodnia medycyny pracy )
Cy moglibyście Kochani napisać co było na ostatnich zajęciach (chociaż jakieś najważniejsze informacje )
będę dozgonnie wdzięczna ))))
Nowy użytkownik
Mozna zrobic w swoim miescie, ale trzeba placic! I musi byc koniecznie w medycynie pracy!
28 marca chyba że coś się zmieniło
A słuchajcie w ten weekend jest jakaś kartkówka/spr z historii sztuki?
Ostatnio edytowany przez wiewióra (2009-03-12 07:03:13)
Ty sie lepiej tlumacz czemu Cie nie bylo i nie odbieralas telefonow!
Czy my mamy na następnym zjeździe jakieś koło z czegoś?
Cynamon jak będę miała później chwilę czasu to Ci napiszę co było na ostatnim zjeździe.
A więc:
* na procesach foto. P. Mora podał nam tematy referatów (Gibania Ci zapisała);
* koło z Historii Sztuki jest przełożone na ten zjazd po świętach;
* na urządzenia foto. mamy zrobić pare zdjęć, ale też dop. na ten zjad po świętach;
* do P. Stawińskiego przydałoby się oddać jakieś wglądówki bo po też po świętach trzeba oddać jakieś dwa zrealizowane punkty z tej listy, którą nam dał na zaliczenie./ Na następnym zjeździe będziemy już robić portrety (kserówki od Stawińskiego są na naszym mailu)
* na techniki multi trzeba przynieść jakiś portret zrobiony przez siebie bo będziemy go jakoś obrabiać;
* do P. Żyszkowskiego też mamy zrobić jakieś zdjęcia, jedno normalne, a drugie komponując obraz biorąc pod uwagę tonalność poszczególnych elementów, ni i te poprzednie jeśli ktoś ich jeszcze nie robił czyli architektura i krajobraz;
Prześlij mi swojego maila na gg to spróbuję Ci zeskanować moje notatki, ale raczej dop. po weekendzie (chyba, że już masz od kogoś)
Ostatnio edytowany przez aleks_mon (2009-03-20 01:54:11)