forum dla uczniow pho-bos zaoczny 2008-2010
a już widzę że na poczcie są
a ktoś ma spisane co ma być na tym spr?
Ostatnio edytowany przez wiewióra (2009-05-12 03:59:25)
Eee, a te zdjecia do Kani to obligatoryjnie wszyscu musza robic? Bo jakos ostatnio mu dwie osoby pokazaly i nie robil szumu przez to. Chyba, ze przywykl po pierwszym semestrze
FilipeG napisał:
a historia fotografii to teraz będzie egzamin??
Na tym zjeździe nie mamy Historii Fotografii
Szerwood napisał:
Eee, a te zdjecia do Kani to obligatoryjnie wszyscu musza robic? Bo jakos ostatnio mu dwie osoby pokazaly i nie robil szumu przez to. Chyba, ze przywykl po pierwszym semestrze
Te zdjęcia mają być chyba w ramach jakiegś zaliczenia i raczej wszyscy muszą je oddać. On ostatnio zapisywał sobie kto mu je pokazał, a poza tym mówił, że trzeba będzie je przynieść na przegląd.
Canella napisał:
: / coś jeszcze na teraz?
Ta teraz tylko koło u Kani no i wglądówki do Stawińskiego bo na następnym zjeździe mamy już przegląd wewnętrzny.
Ostatnio edytowany przez aleks_mon (2009-05-13 11:46:44)
Nie wiem czy wszystko trzeba pokazać, ale to chyba ostatnia szansa na ewentualną konsultację bo za dwa tygodnie mamy ten przegląd wewnętrzny na zajęciach i wtedy te prace mają być już w tych właściwych rozmiarach.
Stawiński mówił przecież, że u niego na przedostatnich zajęciach jest przegląd wewnętrzny (bez publiczności, że tak powiem) bo on musi zobaczyć wszystkie gotowe już prace przed przeglądem. Ne poprze swoim nazwiskiem jakichś gniotów A egzamin z podstaw foto też jest na tym zjeździe za dwa tygodnie.
hej... co na nastepny zjazd ? : D ktos cos wie... bo ja wyladowalem w krakowie w ostatni weekend... i juz nic nie ogarniam ... nic nic nic...
ma ktos moze atelier na ten tydzien bo zdjecia portretowe w ogole mi nie wyszly... fuck fuck
na następny jest egzamin z podstaw foto (wiewióra napisała gdzieś tam zagadnienia), zdjęcia do Stawińskiego bo przegląd wewnętrzny jest, do Kani te śmieszne ćwiczonka i egzamin z historii fotografii. Prace do Syty i to chyba koniec:D I Ci, których nie było to mają chyba odebrać od dyrektora pismo o praktyki. Jeśli coś przeoczyłam to znaczy że ja sama nie miałam o tym zielonego pojęcia:P
kuuurde... trzeba juz prace do syty ? ...
okej... a te zagadnienia do podstaw foto to znalazlem
ćwiczonka do kani w sensie te zdjecia? a ktos moze tu napisac jakie byly cwiczonka ? bo niestety bylem tylko na jednym jego wykladzie ;/