forum dla uczniow pho-bos zaoczny 2008-2010
Canella napisał:
+wizytówka i kartka świąteczna, podobno wydrukować można będzie przed przeglądem, ale można pewnie też w środku tyg. zajść do pana
A wie ktoś może jakich wymiarów ma być ta kartka świąteczna? Rozumiem, że 300dpi ale ile cmxcm?
ka_rolca napisał:
A czy ktoś wie o co chodzi w tej chemii??
A czy ktoś wie kiedy dzienni mają/mieli egzamin z chemii? Może dałoby się jakieś pytania załatwić?
Ale teraz też nie kumiem nic
A w ogóle to jak to jest - sobota test i w razie czego w niedzielę poprawka ustna czy też pisemna, a dopiero kolejna ustna?
Ostatnio edytowany przez wiewióra (2009-01-11 09:00:31)
Patrzyłam właśnie na plan i nie ma w nim uwzględnionych zajęć z Lalakiem. Rozumiem, że skoro przełożył egzamin na 18 to pewnie jest to uchybienie ze strony przemiłej pani z sekretariatu. Z racji tego, że nie było mnie w zeszłą sobotę nie wiem nadal co i jak:D Czy znajdzie się ktoś życzliwy i napisze mi o której jest ten egzamin w niedziele? A te prace (sprawozdanie, zdjęcia i referat) to w sobotę w sekretariacie zostawić czy będzie można gdzieś Lalaka złapać?
Ostatnio edytowany przez rudzielec (2009-01-14 05:37:46)
wlasnie nie wiem myslalem ze w sobote jest u lalaka ten egzamin... jak jest w niedziele to nie bylo podanej godziny... dowiemy sie pewnie w sobote co i jak... bardziej sie boje tej chemii szczegolnie ze mam w piatek do 24 prace ;D
Mam kilka pytań:
- jakie prace trzeba dostarczyć na kompozycję?
- w jakim rozmiarze mają być zdjęcia do Lalaka i czy mają być w ramce?
- w jakim rozmiarze mają być zdjęcia na multimedia i które dokładnie trzeba wydrukować?
Czy ktoś mam notatki z chemii i fizyki?A jeśli nie to może ktoś napisze jakie tematy były przerabiane?
Dzięki
w sobote rano zanosisz do sekretariatu sprawozdanie, zdjecia oprawione w passparteou, rozmiar min 13x18 + referat (Lalak), a prace do Nawrockiego to kolaże, op art i chyba to, co tam rysowali ostatnio w sobote (mnie nie było, nie wiem, nie znam sie:D). zdjęcia na multimedialną nie wiem, nie robię, mam już dość, czasu brak więc jeśli o rozmiar chodzi to nie pomogę, jakie prace? 4 dowolne (z moich obliczeń wynika, że tylko 4 takie robiliśmy tj: retusz, domy, wizytówka i kartka świąteczna). ja odpuszczam sobie drukowanie i przynoszę na dysku.