forum dla uczniow pho-bos zaoczny 2008-2010
Strony: 1
z tym to bedzie naprawde problem... o tyle co o świetle to moza jeszcze cos wynalezc w ksiazkach do fizyki... albo jakis ksiazkach foto... tyle o chemii to problem masakryczny.... mam dwie ksiazki o foto i nie ma nawet rozdziału o tonowaniu... a w bibliotece phobosu trzeba jakas kaucje zaplacic... moze ktos na necie poczai czy na jakims ebooku jest cos ??? alboktos dobry sercem by podszedl do biblioteki w szkole naszej i poskanowal cos z tych ksiazek? ja moze w sylwestra (bo mam wole ) sie wybiore... ale nie wiem co z tą kasa ;/
Prześle za chwilę trochę materiałów do tego referatu na naszego maila grupowego, nie wiem tylko czy uda wam się coś odczytać bo właśnie zobaczyłam, że kiedy otwieram te skany i zdjęcia w laptopie nie mam żadnych problemów z ich odczytaniem, a na komputerze stacjonarnym są nie do odczytania.
Sprawdziłem, jak dla mnie to za małe te skany są, a przy powiększaniu wychodzi kupa. Masz Olu tą książkę jakoś w domu? Bo może lepiej cyknąć fotki jakimś głuptakiem.
Ja zaraz spróbuję podejść do czytelni na Rynku, może się coś uda ukradkiem popstrykać zanim mnie wyrzucą.
Mam dwie z tych książek w domu, ale w tym co przesłałam jedna książka to są skany, a dwie pozostałe to właśnie zdjęcia. Spróbuje zrobić dzisiaj jeszcze zdjęcia swoim aparatem i prześle. Może coś z tego będzie.
Dobra, wysłałam nowe zdjęcia tych materiałów na maila grupowego. Te powinny być do odczytania.
Ostatnio edytowany przez aleks_mon (2008-12-29 03:17:56)
Generalnie, to na naszym mailu jest jedna z tych wylistowanych ksiazek, w niej moze sporo byc. Ja dzis posiedzialem w bibliotece i mam ksero z "Fototechniki" i "Fotografii czarno-bialej" T. Cypriana. Cykne fotki z tego i tez zapodam.
Na rapida nie ma sensu, bo to 4 fotki raptem (jakos o tonowaniu nie bylo za duzo ) - poszlo na naszego maila szkolnego.
Strony: 1