forum dla uczniow pho-bos zaoczny 2008-2010
A więc sprawa wygląda tak (generalnie obudziliśmy się trochę "z ręką w nocniku", że tak napiszę). Ogólnie terminy w ciemni są pozajmowane. Jedyne wolne jakie były to:
środa w godz. 15:00 - 18:00
piątek w godz. 17:30 - 20:00
Zajęłam oba, więc piszcie kto na kiedy się pisze bo muszę wypisać rewersy, czego ile chcemy i dostarczyć je do szkoły w środę i w piątek.
Wiem, że w piątek od 20:00 do 8:00 rano ciemnie zajęła nasza koleżanka z roku Ewa O. i myślę, że jeżeli nie będzie tam za dużo osób i starczy powiększalników to jak by u nas ktoś się nie wyrobił, to chyba nas nie wygonią.
Myślę, że najsensowniej byłoby chyba jak by jedna osoba kupiła chemię, a reszta odda jej kasę. Tylko ktoś musi się tego podjąć. Jeden sklep Foto-Master jest na pewno na Odrzańskiej. Jest też sklep na Kasprowicza 111. Ja nie będę miała kiedy kupić tej chemii.
No to piszcie kiedy kto chce przyjść.
Ja chetnie na oba terminy
A o chemii cos pocozyc wspominal, ale najlepiej niech sie sam wypowie
ja mam utrwalacz i wywolywacz do papieru. do negatywu mam wywolywacz ale w proszku i podobno jest lipny... wiec fajnie by bylo jakby ktos skombinowal wywolywacz do negatywow w plynie.
tylko taki problem ze mnie w srode nie bedzie i nie wiem jak z piatkiem ;/... ale jesli juz to po 21 moglbym przyjechac
mam jeszcze dwa pytania czy ktos jeszcze bedzie dostarczal kolaze ????
i czy referat o swiatle mozna wyslać mailem ???
pocozyc napisał:
mam jeszcze dwa pytania czy ktos jeszcze bedzie dostarczal kolaze ????
Ja ale nie wiem kiedy, chyba w środę jeśli dorwę pana N.
a nie wiesz czy pan N. jest też moze w czw. w szkole? jak sie zrzucimy na chemię to chyba nas dużo nie wyniesie? Nie wiem ile tam trzeba i ile nas będzie. Ja w piątek. Dzięki wielkie, Ola, ze się tym zajęłaś. Referat można chyba mailem (lalakjacek@gmail.com).
ka_rolca napisał:
Ale uważam, że nie warto marnować czasu na wywoływanie negatywów,bo to trochę schodzi a można spokojnie wołać je w domu:)
Chyba, że ktoś dopiero jedzie do wro robić zdjęcia do kolekcji ; ) (patrz: ja)
Ostatnio edytowany przez Canella (2009-01-12 06:59:02)
no wiesz nie mam wywolywacza ani koreksu wiec ciezko.
w ogole chyba oddam do labu by mi wywolali ten bedzie szybciej i prosciej
okej. pozmienialem wszystko, pieprzyc dentyste... pojawie sie w srode jednak : )
Dobra, to rozumiem, że na środę pisze się tylko pocożyć i Sherwood? No i jeszcze jeden kolega ma się pojawić.
Pocożyć chcesz koreks?? Bo nie wiem czy wypisać jakiś na rewersie. Rozumiem, że weźmiesz chemię??
Gibania jak chcesz dołączyć do Ewy to się z nią skontaktuj bo ona musi wypisać na rewersie ile chce ramek do negatywów, obiektywów itd. a jak nie zamówi dla Ciebie to nie będziesz miała na czym pracować. Jak ktoś inny chce jeszcze dołączyć do Ewy to też musi się z nią skontaktować.
okazało sie że ja w piątek spokojnie mogę od 17.30 bo dam rade dotrzeć
czyli .... ja pisze sie od 17.30- do 20 no i moze posiedze jeszcze z Ewą
AAA ...czy ktoś bedzie w grupie na 17.30 wywoływał negatyw? bo ja bym spróbowała
FilipeG napisał:
a ktoś pamięta o mnie??
ja też bym chciał
Przepraszam Filip, ale wróżką to ja jeszcze nie jestem;) Napisz kiedy chcesz iść, w środę czy w piątek czy w oba te dni? Na razie interesuje mnie przede wszystkim środa bo muszę rano złożyć rewers i napisać ile chcemy obiektywów itp. (i tak wezmę coś na zapas jak by co). To co, idziesz jutro??
Canella napisał:
ja będę, koreks bym chciała, a jak nie to wezmę sobie z domu
Zamówię Ci koreks w piątek, nie musisz brać z domu:)