forum dla uczniow pho-bos zaoczny 2008-2010
Chyba trzeba wpłacić kaucję 100 zł (100 czy 50?) i rewers stąd http://www.pho-bos.com.pl/new_phobos/studenci.php w sekretariacie złożyć
Ja we wtorek nie mogę za bardzo, piątek to trochę późno jak by co. To ja może zaproponuję środę. Czy jest ktoś chętny na noc w środę?? Jeśli tak to jutro tam jadę i załatwiam. Proszę się zgłaszać bo trzeba wypisać ten rewers. Nie wiem czy w zależności od ilości osób nie pobiera się sprzętu, bo trzeba tam wpisać ilość? Chyba, że to tylko tak jest napisane pro forma.
No to jest ktoś chętny na środę???
zarazerwujcie kiedy sie tylko da
musisz wpisac tylko swoje nazwisko ... kto przyjdzie z Tobą to nie jest istotne... : ) a godziny takie by pasowały... np od 18 do 24 albo no ine wiem... tam bedziesz miala pare opcji ja mam jutro caly dzien wolny
To może skoro są dwie pewne osoby na czwartek to ja spróbuję zarezerwować tą ciemnię na czwartek tak od 18 do 24 jak pocożyć napisał. Powiększalników chyba nam starczy jak by co:)
Ja też mam chemię więc jakoś damy radę
Dam jutro znać czego się dowiedziałam i co załatwiłam, może w końcu pojawią się w tym wątką jakieś konkrety:)
jak co to ja bym przyszła chyba koło 21.00 dopiero, a Wam jak pasuje?
btw wiecie może skad bierze się butelki/pojemniki do przechowywania chemii?
Ostatnio edytowany przez Canella (2009-01-12 11:03:10)
musisz sobie baniaczki sama skolowac (najlepiej takie po wodzie 5 litrowej
nooo to piszcie co i jak bo mi dzisiaj caly dzien pasuje a podobno dzis z ciemnia jest ciezko... ;/
hmmm... jakby co to na kom 507961679 : D