forum dla uczniow pho-bos zaoczny 2008-2010
pozwole sobie rozpocząć pokazywanie gniotów od takiego jesiennego gniocika strzelonego na prędce
1. jesienne okno
a żeby nie było tak zupełnie gniociarsko to wspomnienie z Irlandii
2. opowieść o tym jak szalały fale
3. bez nazwy z dzisiajszego wypadu
4.
5.
6.
7.
8.
9.
jak ktoś będzie miał ochotę to śmiało może napisać o odczuciach
Ostatnio edytowany przez flaw2 (2008-10-18 11:17:41)
małaBi napisał:
zdjęcie 3, 5 i 6 aUta jest megahiciorwypasql !ogólnie sesja auta jest git majonez !
Flafek idź do "mam talent "
o koment!! dzieki ja tu się męczę, wystawiam, cuduje, gniota takiego jako pierwsze do objechania wstawiłem, myślałem, że od razu będzie reakcja - a tu nici, zrezygnowałem, ale skoro małaBi jest zainteresowana no to wystawie coś takiego
10. Anna
oczywiście liczę na szczere komenty
A ja jeszcze wrócę do wcześniejszych zdjęć, bo podoba mi się sesja samochodu Zwłaszcza 1, 2, 5 i ostatnie
Lubię taki klimat, barrrrrrdzo
I nie rezygnować mi tu ze wstawiania! No! ;P
no pierwsze to pewnie bym zrobiła sama ale dałes numerki zanim ja skomentowałam i okazuje sie ze ja sobie inaczej policzylam ale dobra:P wszystkie są git majonez i dziewczyna troche demoniczna jessst i troche jej plecy za wielkie sie zrobiły chyba że takie ma to ajm sory soł sory.
sluchaj w koncu musze Ci komentować bo przez Ciebie mam login na forum:P
i tak ciołem to zdjęcie, dość niefortunnie wyglądała oparta o bagażnik auta, ale to nie moja sesja była, kolega ustawiał a ja przy okazji pstrykałem, może jeszcze mogłem ciachać z prawa, pies trącał - krytyka mile widziana dam jeszcze jedno Anny zdjęcie
11.
wiewióra napisał:
O, zdecydowanie lepsze wg mnie
dzięki
12. Żaneta
Halloween-owo
13. Wolna ręka
Ostatnio edytowany przez flaw2 (2008-11-01 07:30:43)