forum dla uczniow pho-bos zaoczny 2008-2010
nie martwcie się, ja też pamiętam literatki. u nas na Ukrainie to do dzisiaj się tak mówi.
i ja też jestem dorosła, żadna młodzież !
Sherwood napisał:
Ale że co niby?
Że jestem chora umysłowo i lubię jak wybijasz na klawiaturze literki które tworzą całość.
Ja potem włączam kompa wchodzę na forum słuchaczy szkoły fotograficznej (Boże jestem taka dumnaaa ) i to czytam, składam w całość potem się z tego śmieje i mi się to podoba !
wiewióra napisał:
ps. czy to znaczy że jestem już stara???
To Ty powiedziałaś
małaBi napisał:
nie martwcie się, ja też pamiętam literatki. u nas na Ukrainie to do dzisiaj się tak mówi.
i ja też jestem dorosła, żadna młodzież !
Nawet się nie zorientujesz kiedy będziesz mówiła coś zupełnie przeciwnego - ja jestem młoda, żaden staroć
małaBi napisał:
Sherwood napisał:
Ale że co niby?
Że jestem chora umysłowo i lubię jak wybijasz na klawiaturze literki które tworzą całość.
Ja potem włączam kompa wchodzę na forum słuchaczy szkoły fotograficznej (Boże jestem taka dumnaaa) i to czytam, składam w całość potem się z tego śmieje i mi się to podoba !
Ale dlaczego śmiejesz się z tego, że chciałem pomóc swoim koleżankom z grupy?
Ostatnio edytowany przez Sherwood (2008-12-09 07:02:39)
Sherwood napisał:
wiewióra napisał:
To Ty powiedziałaś
No wiesz??? To zabolało..... :DDD
wiewióra napisał:
Sherwood napisał:
wiewióra napisał:
To Ty powiedziałaś
No wiesz??? To zabolało..... :DDD
Shame on me Obiecuję zadość uczynić i szczerą poprawę postanowić... Ale sie nie mogłem powstrzymać - moje pokręcone poczucie humoru zabarwione odrobiną (auto)ironii i szczyptą sarkazmu nie daje o sobie zapomnieć
gibania napisał:
he he wiekowi jesteście(...)
No tak, w końcu te 30 na karku robią swoje Co zrobić...
Ostatnio edytowany przez Sherwood (2008-12-10 11:11:05)
Malikus napisał:
to chyba prowokacja
jak mozna sie zastanawiac pomiedzy Sony a Nikonem ?
oczywiscie ze Sony
Ośmielam się napisać - pieprzenie w bambus! I niech mnie administrator zlinczuje, jeśli bluźnię
Sherwood napisał:
Jesli satysfakcjonuja Cie zdjecia z matrycy powiedzmy 6mpix (jak w moim d50), to po co Ci matryca 10mpix (typu d80), skoro kolejny korpus o ktorym myslisz (d700) ma ich ponad 20?
Prosim o wyjaśnienie.
Canella napisał:
Sherwood napisał:
Jesli satysfakcjonuja Cie zdjecia z matrycy powiedzmy 6mpix (jak w moim d50), to po co Ci matryca 10mpix (typu d80), skoro kolejny korpus o ktorym myslisz (d700) ma ich ponad 20?
Prosim o wyjaśnienie.
Oj kobito, przecież wyjaśnienie masz w kolejnym zdaniu, że pieprzę bzdury Chodziło mi o to, żeby sie nie jarać ilościa mpix na matrycy, ani jej parametrami ogólnie, bo obecnie wszystkie lustra mają przyzwoite matryce, więc koncentrujmy się na swobodzie fotografowania - jak Ci się sprzęt w ręce układa, jaka jest w danej puszcze dostępność do funkcji, którymi operujesz najczęściej, i tak dalej i tak dalej
Dlatego jak najbardziej polecam przejście się do sklepu i "pomacanie puszeczki"
Buziaky
Ostatnio edytowany przez Sherwood (2008-12-15 08:10:12)
Canella napisał:
Ja bym się np. jarała matrycą.
O Boziu... To teraz wytocz swoje ciężkie działa argumentacji i zetrzyjmy się śmiertelnie w wirtualnej wymianie poglądów
Ostatnio edytowany przez Sherwood (2008-12-16 10:29:23)
No jakbym np. miała sobie zrobić duży plakat Bryana Adamsa żeby powiesić nad łóżkiem to wolałabym z matrycy o więszej ilości pikseli : D
Canella napisał:
No jakbym np. miała sobie zrobić duży plakat Bryana Adamsa żeby powiesić nad łóżkiem to wolałabym z matrycy o więszej ilości pikseli : D
Bez przesady, z 6mpix już spokojnie zrobisz, a teraz robią już tylko większe... Poza tym Bryan Adams jest brzydki (choć śpiewa nienajgorzej), ale jeśli pragniesz jego dużego plakatu nad łóżkiem, to Ci moge kupić i będzie po temacie
Raz, że o gustach się nie dyskutuje ; ) dwa, nie wszystko można kupić na plakacie.
A jak już się oferujesz to możesz mi kupić plakat Legolasa : D