forum dla uczniow pho-bos zaoczny 2008-2010
Po pierwsze wigilijka... ma być 11.12 o 18 z tego co wiem... niech zapiszą się ludzie którzy przybędą (po wigilijce można iść na piwo albo do komoś na jakieś ciężkie kombinacje), proponuje też żeby zgłosiły się osoby które mogą kogoś przenoecować itd.
ja będę mógł przenocować tak myśle z 2 osoby... kwestia jest taka że jeszcze nei wiem jak pracuje (jak na 2 zmiane to pojawiłym sie dopiero po 21)
co do ostatniego zjazdu.
padła propozycja żeby spotkać się w niedziele (po ostatnim dniu nauki w tym roku) ja jestem za... po zajeciach idziemy na piwo, kto chętn ? : )
oczywiście że ja...
chociaż nie wiem jak z tą wigilią bo teraz siedzę na L4 wiec trudno będzie potem się urwać, a jak o 18 wskoczę do autobusu(jak takowy będzie)to będę przed dwudziestoM.
aha i to na koncu w opisie mi sie podoba pod "spotkanie towarzyskie"
Ostatnio edytowany przez małaBi (2008-12-03 06:27:23)
no no ... nareszcie mądre propozycje ...ja bardzo chetnie przyjade piffko wypije
Tak wiec zapisuje sie na liste osób które chca być i jak coś to beda
A niedzielne spotkanko ok w koncu wczesniej kończymy )))))))))))
To co? Ja też się najpewniej pojawię Ale zatem szykuje się konkretny maraton, bo wigilia w czwartek w szkole, w piątek christmas party w robocie, w sobote chodzę po ścianach, a w niedzielę też się ponoć wybieramy na bro... Ciężkie jest życie studenta
Powigilijny update - a kto nie był, niech żałuje
Ostatnio edytowany przez Sherwood (2008-12-11 10:23:35)