forum dla uczniow pho-bos zaoczny 2008-2010
Felipe, gadales tam z kimkolwiek? Moze maja jakiegos maila wspolnego, albo co, to moznaby im zapodac adres i kto chce - niech sie zarejestruje. Tak samo wykladowcom moznaby podrzucic, jesli znajda chwile czasu by tu zajrzec, to moze czasem cos podrzuca ciekawego, wdadza sie w polemike, etcetera...
hmm wykłądowcą to tak średnio i tak wątpie żeby chciało im sie cos tutaj czytać i tymbardziej pisać... wystarczy że na zajęciach muszą sie z nami "męczyć" ;ppp no ale mozecie probowac... tylko wtedy... uważajcie co piszecie ;D
FILIP!!! Sie pytam, gadales z kims z roku wyzej?
pocozyc napisał:
hmm wykłądowcą to tak średnio i tak wątpie żeby chciało im sie cos tutaj czytać i tymbardziej pisać... wystarczy że na zajęciach muszą sie z nami "męczyć" ;ppp no ale mozecie probowac... tylko wtedy... uważajcie co piszecie ;D
No wiesz, to zalezy Nie sadze, zeby na przyklad pan Łupiński sie tu jakos bardzo udzielal (choc sam przyznal, ze komputery to jego konik), wiec moze...
Ale na przyklad Łukasz Kania, albo nasza przeurocza Pani od historii sztuki?
Zreszta, nie zapytasz - nie bedziesz wiedzial. Mozna im rzucic haslo i jak beda zainteresowani, to beda pisac
Ostatnio edytowany przez Sherwood (2008-12-01 01:21:21)
Canella napisał:
[Przeurocza Pani od historii sztuki jest przeurocza, bo jest ruda : D]
Dobrze prawisz
wiewióra napisał:
Canella napisał:
[Przeurocza Pani od historii sztuki jest przeurocza, bo jest ruda : D]
Dobrze prawisz
Dobra dobra, to ja mialem to napisac Poza tym rude rudemu nie rowne, prawda Cynamonku? Nasza przeurocza Pani ma raczej zlotawe te wlosy (choc z wami kobietami to ja sie w polemike na temat kolorow nie wdaje
)
Ale Pani z HS ma jeszcze pare innych fajnych cech, ktorych wy nie widzicie
podoba Ci sie pani od HS ?
hyhyhy.
no jak chcecie. mi to obojetne... mozna by i dziennych tutaj zaprosić... aczkolwiek nie wiem jak zareagują na taką propozycję.
wiecie... dzienni to dzienni ;p
fajny avatar mała bi ;p
małaBi napisał:
ps.na razie sami siebie weźmy na pifo może co?
No opcja nie jest glupia, a z dziennymi bym uwazal
co do dziennych to ostatnio z mini w ciemni bylem ( wrypałem sie troche) .. w sensie od 22 do 3 w nocy praktycznie : )
nie są źli... spokojnie mozna im powiedzieć o forum... z piwem to moze być gorzej bo to jednak dzienni w weekendy mają inne zajęcia : )
witam. pierwszy rok dziennych ma już info... może się coś ruszy. Jeśli chodzi o drugi rok to muszę siąść i zrobić ich przedmioty i też puszczam linka
no to stało się, drugi rok też jest poinformowany. Nie pozostaje nic innego jak tylko czekać