forum dla uczniow pho-bos zaoczny 2008-2010
Harry napisał:
własnie co trzeba napisac bo mnie ostatnio nie było na historii ?
Referat na jedną str. na dowolny wybrany przez siebie temat z początków historii foto., czyli Niepce, dagerotypia, talbotypia itede
wiewióra co ty taka aktywna ... widać kto o pozycje w grupie walczy )))) ale i tak Cie lubię
A ja osobiście wole mieć temat podany ...bo tak to nie wiem jak to ugryźć ...tak wiec zapowiadają sie pracowite miesiące
gibania napisał:
wiewióra co ty taka aktywna ... widać kto o pozycje w grupie walczy
)))) ale i tak Cie lubię
Haha pozycje w grupie, ja odwieczny outsider )))))))
A ja Ciebie już nie ))))))
Ostatnio edytowany przez wiewióra (2008-10-20 09:55:49)
Well, no to jeszcze raz. Pierwsza wersja byla taka, ze piszemy referacik na jedna strone, pozniej pojawila sie opcja, ze referat ma byc dluzszy, ale za to nie bedzie jakiegos tam sprawdzianu> Prawda li to? A jesli tak, to kto byl pomyslodawca takiego rozwiazania? Bo chce mu szczerze pogratulowac
Ja byłam się pytać przecie na ostatnich zajęciach tego Pana bo mnie wysłali z zapytaniem czy ten referat to jest zamiast egzaminu semestralnego i on powiedział "a jak się umawialiśmy?!?!!!!!!!!!!" z pretensjami troszkę a ja mówię do niego "czyli referat" a on coś tam pokiwał głową czy odburkną, że tak.Czyli referat jest zaliczeniem semestru...:O
Aha,i wydaje mi się że dalej ma być na jedną stronę, tylko najpierw mówił że można korzystać z neta a później że mamy sami pisać bo inaczej będzie źle.
Ostatnio edytowany przez małaBi (2008-12-07 06:37:10)
Ten referat ma być dłuższy niż na jedną stronę, mamy korzystać z różnych źródeł, nie przepisywać słowo w słowo i dodać coś od siebie. Jednym słowem mamy się wysilić trochę. Ten referat jest zamiast sprawdzianu, który miał być w tą niedzielę. Ja tam wolałabym sprawdzian, ale słowo się rzekło.
hmmm ja nie słyszałem żeby cos mowil ze ma byc dluzszy niz na strone... wiem tylk oze mowil ze on tutaj jest wynajety i cos ze mu sie nie bedzie chcialo nas sprawdzac za bardzo... wiec sam nei wiem...
ja najprawdopodobniej zrobie referat (juz mam napisany zreszta) na troche ponad strone i tak to zostawie
pocozyc napisał:
wiem tylko ze mowil ze on tutaj jest wynajety i cos ze mu sie nie bedzie chcialo nas sprawdzac za bardzo...
Hehe, przynajmniej gra w otwarte karty i nie sciemnia